Колегія відділу освіти

2016-12-30

29 грудня була проведена колегія відділу освіти Варвинської райдержадміністрації та нарада директорів шкіл, МНВК, ДЮСШ, БШ

На колегії відділу освіти були розглянуті наступні питання:

1. Про розвиток психологічної служби системи освіти Варвинського району. (Сисун В.Г., методист РМК)

2. Про стан роботи з контрольними документами, розпорядженнями та дорученнями ОДА та РДА у І півріччі 2016-2017 н.р. (Петрик Г.І., методист РМК)

3. Про стан викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу навчальних програм та рівень навчальних досягнень учнів з математики. (Редька Н.В., завідуюча РМК, Кисіль С.Г., методист РМК)

4. Про виконання ухвали колегії відділу освіти від 29.04.2016р. №2 «Про організацію внутрішкільного контролю за станом вивчення, рівнями навчальних досягнень учнів з біології та формування екологічних компетентностей школярів в загальноосвітніх навчальних закладах району». (Неділько Л.І., методист РМК)

5. Матеріали розширеного засідання Управління освіти і науки Чернігівської ОДА від 15.12.2016. «Про забезпечення доступності та якості освітніх послуг в умовах малокомплектної школи» (П’ятниця Г.П., головний спеціаліст відділу освіти)

На нараді директорів шкіл, МНВК, ДЮСШ, БШ розглядалися наступні питання:

1. Про проведення Всеукраїнського рейду «Урок» та аналіз відвідування учнями ЗНЗ району за І семестр 2016-2017 н.р. (Сисун В.Г., методист РМК)

2. Про стан ведення ділової документації в освітніх закладах району. (Петрик Г.І., методист РМК)

3. Про підсумки проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. (Редька Н.В., завідуюча РМК)

4. Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» (Редька Н.В., завідуюча РМК)

5.Система роботи школи із забезпечення умов для розвитку інтелектуально-пізнавальних здібностей учнів. (Савченко Н.І., методист РМК)

Кiлькiсть переглядiв: 319