• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар для вчителів іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів Варвинського району

Семінар для вчителів іноземних мов загальноосвітніх навчальних закладів Варвинського району

2015-03-25

25 березня 2015 року відбувся семінар вчителів англійської мови. На повітку денну семінару винесено важливе на сьогодні питання «Проведення державної підсумкової атестації, зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році».

Вчитель англійської мови Гнідинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кокоріна Н.В. та вчитель німецької мови Остапівської ЗОШ І-ІІ ступенів Ярмоленко А.О. проінформували за курсову перепідготовку при Чернігівському ОІППП.

Учасники семінару з цікавістю прослухали творчі звіти Соловей В.В., вчителя англійської мови Варвинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Хілобок Я.А., вчителя Богданівської ЗОШ І-ІІ ступенів , які атестуються в цьому навчальному році.

Методист РМК Савченко Н.І. ознайомила вчителів іноземних мов з наказом МОН України від 03.02.2015 року №89 « Про здійснення заходів щодо організації літніх мовних таборів та реалізації проекту «Літня школа з іноземної мови в 2015 році».

Літні мовні табори будуть працювати на базі Варвинської районної гімназії (вчитель – волонтер Чепурко С.П.) та Остапівської ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель – волонтер Ярмоленко А.О.) з терміном перебування 14 днів. До участі в літніх мовних таборах для обдарованих дітей будуть залучені учні-переможці районних та учасники обласних з іноземних мов, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук.

Кiлькiсть переглядiв: 241